Më shumë detaje +

Më shumë detaje +
We found 0 results. Shiko pronat
Your search results

Ruby Real Estate dhe BKT Kosova, sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi

Posted by test on 25/05/2021
0

Ruby Real Estate dhe BKT Kosova, sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për ofrimin e kushteve më të mira në treg për kredi, duke i ofruar klientëve mundësi për blerje të patundshmërive (banesa, toka, lokale, garazha, depo) me kushte të veçanta dhe normë preferenciale të interesit.Ruby Real Estate është agjenci profesionale për patundshmëri në Kosovë.

Ruby Real Estate është themeluar si nevojë e kërkesave të kohës për menaxhimin e patundshmërive.Ruby Real Estate ofron shërbime të ndryshme dhe profesionale si:

♦️Bën ndërmjetësimin me kompanitë ndërtimore për shitje dhe blerje të banesave.
♦️Mundëson dhe bën zgjidhjen e shpejtë për blerjen e banesave dhe lokaleve.
♦️Mundëson dhe bën zgjidhjen e shpejtë për gjetjen e banesave dhe lokaleve me qira.
♦️Ofron mënyrat më moderne dhe më të shpejta për realizimin e kërkesave të klientëve tanë për menaxhimin e patundshmërive.
♦️Mundëson marrjen e kredive për klientët tanë si ndërmjetësues me bankën BKT Kosova për blerjen e patundshmërive.

KUSHTET E KREDISË

♦️ Normë preferenciale e interesit
♦️ Kohëzgjatja e kredisë deri në 180 muaj
♦️ Paraaprovimi i kredisë për 20 minuta

Ruby Real Estate🇽🇰🇦🇱
Agjencion për patundshmëri

Compare Listings