Truall 60 ARI me #QIRA, Mati 1, afër rrugës C

100 € / ARI
Preferuar
Your search results

Përmbledhje

  • Përditësuar më:
  • 2 Nëntor, 2021
  • 6,000.00 m2

Description

Truall 60 ARI me #QIRA, Mati 1, afër rrugës C

Lëshohet trualli 60 ARI me qira, në lagjen Mati 1, në rrugën Faton Shabani apo ndryshe që njihet si rruga E. Trualli ka dalje të shpejtë tek rruga C, Muharrem Fejza dhe dalje direkte në rrugën A.

Trualli mund të përdoret për destinime të ndryshme.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Albania
Shteti: Albania
Hape në Google Maps
ID e pronës: 21024
Çmimi: 100 € / ARI
Sipërfaqja: 6,000.00 m2

Agjentët tjerë

Ruby Real Estate

Agjencion për patundshmëri

Ruby Real Estate

Agjencion për patundshmëri

Më kontaktoni

    Compare Listings

    Ruby Real Estate