Statusi
Tokë
Qyteti
Lagjja
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Tokë

Truall 60 ARI me #QIRA, Mati 1, afër rrugës ...

100 € / ARI
Truall 60 ARI me #QIRA, Mati 1, afër rrugës C Lëshohet trualli 60 ARI me qira, në lagjen M [më shumë]
Truall 60 ARI me #QIRA, Mati 1, afër rrugës C Lëshohet trualli 60 ARI me qira, në lagjen Mati 1, në rrugën Faton Sh [më shumë]
6,000.00 m2detajet
Në shitje

Truall 77 ARI në #SHITJE në Vrellë të Golesh...

1,500 € / ARI
Truall 77 ARI në #SHITJE në Vrellë të Goleshit Trualli gjendet në Vrellë të Goleshit dhe k [më shumë]
Truall 77 ARI në #SHITJE në Vrellë të Goleshit Trualli gjendet në Vrellë të Goleshit dhe ka sipërfaqe totale prej 7 [më shumë]
7,706.00 m2detajet
Në shitje

Truall 80 ARI në #SHITJE në Çagllavicë, #SUP...

18,000 € / ARI
Truall 80 ARI në #SHITJE në Çagllavicë, #SUPER LOKACION Trualli gjendet në Çagllavicë dhe [më shumë]
Truall 80 ARI në #SHITJE në Çagllavicë, #SUPER LOKACION Trualli gjendet në Çagllavicë dhe ka dalje në rrugën kryeso [më shumë]
800.00 m2detajet
Në shitje

Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, ...

5,800 € / ARI
Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjend [më shumë]
Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjendet afër KFC “Rrethi”, mag [më shumë]
5,000.00 m2detajet
Në shitje

Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, ...

6,300 € / ARI
Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjend [më shumë]
Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjendet afër KFC “Rrethi”, mag [më shumë]
5,500.00 m2detajet
Në shitje

Truall 37,26 ARI në #SHITJE në Milloshevë

2,800 € / ARI
Truall 37,26 ARI në #SHITJE në Milloshevë Trualli gjendet në Milloshevë, Komuna e Obiliqit [më shumë]
Truall 37,26 ARI në #SHITJE në Milloshevë Trualli gjendet në Milloshevë, Komuna e Obiliqit. Sipërfaqja total është [më shumë]
3,726.00 m2detajet
Në shitje

Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Resi...

3,800 € / ARI
Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Residence Trualli gjendet në Preoc, përball Marigo [më shumë]
Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Residence Trualli gjendet në Preoc, përball Marigona Residence. Sipërfaqja [më shumë]
12,800.00 m2detajet
Në shitje

Truall 35 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Ko...

4,000 € / ARI
Truall 35 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Kosovë Trualli gjendet në fshatin Uglarë, Komuna [më shumë]
Truall 35 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Kosovë Trualli gjendet në fshatin Uglarë, Komuna e Fushë Kosovës. Sipërfa [më shumë]
3,500.00 m2detajet
Në shitje

Truall 26 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Ko...

5,000 € / ARI
Truall 57 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Kosovë Trualli gjendet në fshatin Uglarë, Komuna [më shumë]
Truall 57 ARI në #SHITJE në UGLARË, Fushë Kosovë Trualli gjendet në fshatin Uglarë, Komuna e Fushë Kosovës. Sipërfa [më shumë]
2,600.00 m2detajet
Në shitje

Truall 1.72 Hektar në #SHITJE në Bardhosh, P...

2,400 € / ARI
Truall 1.72 Hektar në #SHITJE në Bardhosh, Prishtinë Trualli gjendet në Bardhosh, Komuna e [më shumë]
Truall 1.72 Hektar në #SHITJE në Bardhosh, Prishtinë Trualli gjendet në Bardhosh, Komuna e Prishtinës. Sipërfaqja t [më shumë]
17,194.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings