Si të na gjeni

Rr. Faton Shabani p.n.

Orari i punës

09:00-18:00
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Your search results

RUBY REAL ESTATE

Rr. Faton Shabani p.n.

Ruby Real Estate është agjencia më e re profesionale për patundshmëri në Kosovë. Ruby Real Estate është themeluar në vitin 2021 si nevojë e kërkesave të kohës për menaxhimin e patundshmërive.

Ruby Real Estate:

 

  •  

 

  • Bën ndërmjetësimin me kompanitë ndërtimore për shitje dhe blerje të banesave.

 

  • Mundëson dhe bën zgjidhjen e shpejtë për blerjen e banesave dhe lokaleve.

 

  • Mundëson dhe bën zgjidhjen e shpejtë për gjetjen e banesave dhe lokaleve me qira.

 

  • Ofron mënyrat më moderne dhe më të shpejta për realizimin e kërkesave të klientëve tanë për menaxhimin e patundshmërive.

 

  • Mundëson marrjen e kredive për klientët tanë si ndërmjetësues me bankat vendore për blerjen e patundshmërive.

Na kontaktoni

You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings