Statusi
Lloji
Graçanicë
Lagjja
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Graçanicë

Me qira

Shtëpi 219 m² me #QIRA, në lagjen Marigona R...

1,200 €
Shtëpi 219m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Res [më shumë]
Shtëpi 219m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe t [më shumë]
3 219.00 m2detajet

Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona R...

800 € /muaj
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Re [më shumë]
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe [më shumë]
3 2 137.00 m2detajet
Në shitje

Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, ...

5,800 € / ARI
Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjend [më shumë]
Truall 50 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjendet afër KFC “Rrethi”, mag [më shumë]
5,000.00 m2detajet
Në shitje

Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, ...

6,300 € / ARI
Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjend [më shumë]
Truall 55 ARI në #SHITJE afër KFC “Rrethi”, magjistralja Prishtinë – Ferizaj Trualli gjendet afër KFC “Rrethi”, mag [më shumë]
5,500.00 m2detajet
Në shitje

Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Resi...

3,800 € / ARI
Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Residence Trualli gjendet në Preoc, përball Marigo [më shumë]
Truall 128 ARI në #SHITJE afër Marigona Residence Trualli gjendet në Preoc, përball Marigona Residence. Sipërfaqja [më shumë]
12,800.00 m2detajet

Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona ...

530,000 €
Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona Residence Shtëpia ndodhet në Marigona Residenc [më shumë]
Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona Residence Shtëpia ndodhet në Marigona Residence dhe ka sipërfaqe totale [më shumë]
4 4 380.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings