Statusi
Lloji
Qyteti
Veternik
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Veternik

Shtëpi 240m² në #SHITJE, lagjja “Marigona 2”...

260,000 €
Shtëpi 240m² në #SHITJE, lagjja “Marigona 2”, Veternik Shtëpia ndodhet në Veternik në lagj ...
Shtëpi 240m² në #SHITJE, lagjja “Marigona 2”, Veternik Shtëpia ndodhet në Veternik në lagjën “Marigona 2”. Sipërfaq ...
3 3 240.00 m2detajet
Në shitje

Shtëpi 310 m² në #SHITJE, ish lagjja “Janina...

330,000 €
Shtëpi 310 m² në #SHITJE, ish lagjja “Janina”, Veternik. Shtëpia gjendet në lagjën “Tefta ...
Shtëpi 310 m² në #SHITJE, ish lagjja “Janina”, Veternik. Shtëpia gjendet në lagjën “Tefta Tashko”  (ish lagja “Jani ...
4 3 310.00 m2detajet
Me qira

Lokal 1420m2 me #QIRA përballë banesave te P...

7 € / m²
Lokal 1420m2 me #QIRA përballë banesave te Prishtina Stars Lokali gjendet përballë banesav ...
Lokal 1420m2 me #QIRA përballë banesave te Prishtina Stars Lokali gjendet përballë banesave të Prishtina Stars dhe ...
1,420.00 m2detajet
Në shitje
Fletë poseduese

Truall 7.65 ARI në #SHITJE në Veternik ̵...

20,000 € /Ari
Truall 7.65 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet n ...
Truall 7.65 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet në Veternik, shumë afër Fs ...
765.00 m2detajet
Në shitje
Fletë poseduese

Truall 4 ARI në #SHITJE në Veternik – ...

20,000 € /Ari
Truall 4 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet në V ...
Truall 4 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet në Veternik, shumë afër Fshta ...
400.00 m2detajet
Në shitje
Fletë poseduese

Truall 3.65 ARI në #SHITJE në Veternik ̵...

20,000 € /Ari
Truall 3.65 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet n ...
Truall 3.65 ARI në #SHITJE në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar Trualli gjendet në Veternik, shumë afër Fs ...
365.00 m2detajet
Në shitje
Fletë poseduese

Truall 3.5 ARI në #SHITJE në Veternik –...

60,000 €
Truall 3.5 ARI në #SHITJE në Veternik – Lagjja Qendresa Trualli gjendet në Veternik ...
Truall 3.5 ARI në #SHITJE në Veternik – Lagjja Qendresa Trualli gjendet në Veternik në lagjen Qendresa. Sipër ...
350.00 m2detajet
E shitur
Fletë poseduese

Truall 4 ARI në #SHITJE, Veternik

20,500 € /Ari
Truall 4 ARI në #SHITJE, Veternik Trualli ka sipërfaqe totale prej 4 ari dhe ndodhet në nj ...
Truall 4 ARI në #SHITJE, Veternik Trualli ka sipërfaqe totale prej 4 ari dhe ndodhet në një pozitë shumë të mirë, n ...
400.00 m2detajet
E lëshuar

Shtëpi 210 m² me #QIRA, në Veternik, afër ko...

1,200 € /Muaj
Shtëpi 210 m² me #QIRA, në Veternik, afër kolegjit Rezonanca Shtëpia gjendet në Veternik, ...
Shtëpi 210 m² me #QIRA, në Veternik, afër kolegjit Rezonanca Shtëpia gjendet në Veternik, afër kolegjit Rezonanca d ...
4 3 210.00 m2detajet
Me qira

Shtëpi 310 m² me #QIRA, në Veternik,  lagjj...

850 € /Muaj
Shtëpi 310 m²  me #QIRA, në Veternik,  lagjja Marigona 2 Shtëpia gjendet në lagjen Marigon ...
Shtëpi 310 m²  me #QIRA, në Veternik,  lagjja Marigona 2 Shtëpia gjendet në lagjen Marigona 2 në Veternik, afër BAU ...
3 3 310.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings