Statusi
Lloji
Qyteti
Rruga A
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Rruga A

2
Në shitje

Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A

Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A Shiten dy shtëpi, secila me sipërfaqe rreth 300m², të ...
Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A Shiten dy shtëpi, secila me sipërfaqe rreth 300m², të mobiluara. Shtëpitë shtr ...
6 4 600.00 m2detajet
Në shitje
E gatshme për banim

Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme...

61,750 €
Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shab ...
Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani, në lagjen Mati 1, af ...
1 1 65.00 m2detajet

Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshih...

58,000 €
Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshihet garazha) Banesa gjendet në objektin “Valoni ...
Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshihet garazha) Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati 1” në ...
1 1 66.40 m2detajet

Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rru...

79,560 €
Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në ...
Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati 1” në rrugë ...
2 2 88.40 m2detajet

Banesë DUPLEX 141m2 në SHITJE, Kompleksi Lis...

120,000 €
Banesë DUPLEX 141m2 në SHITJE, Kompleksi Lisi, Rruga A Banesa gjendet në Kompleksin “ ...
Banesë DUPLEX 141m2 në SHITJE, Kompleksi Lisi, Rruga A Banesa gjendet në Kompleksin “Lisi” në Prishtinë ...
2 2 141.00 m2detajet

Banesë 88.4m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rr...

77,600 €
Banesë 88.4m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili ...
Banesë 88.4m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili gjendet në Prishtinë, në ...
2 2 84.40 m2detajet

Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rrug...

82,140 €
Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili g ...
Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili gjendet në Prishtinë, në l ...
2 2 94.00 m2detajet

Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rrug...

82,140 €
Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili g ...
Banesë 94m² në #SHITJE, Kompleksi Leka, Rruga A Banesa ndodhet në kompleksin LEKA i cili gjendet në Prishtinë, në l ...
2 2 94.00 m2detajet

Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan

103,600 €
Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan Trualli ka sipërfaqe totale prej 2.8 ari dhe ndodhet në ...
Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan Trualli ka sipërfaqe totale prej 2.8 ari dhe ndodhet në një pozitë shumë të mirë ...
280.00 m2detajet
Në shitje
SUPER OFERTË

Lokal 230m² në #SHITJE, afër rrugës A, SUPER...

1,200 € / m²
Lokal 230m² në #SHITJE, afër rrugës A, SUPER OFERTË Shitet lokali 230m² i cili ndodhet në ...
Lokal 230m² në #SHITJE, afër rrugës A, SUPER OFERTË Shitet lokali 230m² i cili ndodhet në kompleksin Melia që ka qa ...
230.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings