Statusi
Lloji
Qyteti
Prishtina E Re
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Prishtina e Re

Në shitje

Banesë 82.7 m² në #SHITJE, në Kompleksin Par...

70,000 €
Banesë 82.7 m² në #SHITJE, në Kompleksin Park Residence, Prishtina e re Banesa gjendet në [më shumë]
Banesë 82.7 m² në #SHITJE, në Kompleksin Park Residence, Prishtina e re Banesa gjendet në Park Residence, Prishtina [më shumë]
2 1 82.70 m2detajet
Në shitje
SUPER OFERTË

Banesë 87.70m² në SHITJE në Prishtinë të RE

74,500 €
Banesë 87.70m² në SHITJE në Prishtinë të RE Banesa gjendet në Prishtinë të re dhe është e [më shumë]
Banesë 87.70m² në SHITJE në Prishtinë të RE Banesa gjendet në Prishtinë të re dhe është e ndërtuar nga “Orien [më shumë]
2 2 87.70 m2detajet
Në shitje

Banesë 101.04m² në SHITJE në Prishtinë të RE

85,800 €
Banesë 101.04m² në SHITJE në Prishtinë të RE Banesa gjendet në Prishtinë të re dhe është e [më shumë]
Banesë 101.04m² në SHITJE në Prishtinë të RE Banesa gjendet në Prishtinë të re dhe është e ndërtuar nga “Orie [më shumë]
3 2 101.04 m2detajet
Në shitje

Penthouse 204.1 m²  në SHITJE, në Kompleksin...

200,000 €
Penthouse 204.1 m²  në SHITJE, në Kompleksin “Grand Tower” në Prishtinë të RE Penthouse gj [më shumë]
Penthouse 204.1 m²  në SHITJE, në Kompleksin “Grand Tower” në Prishtinë të RE Penthouse gjendet në Prishtinë të re, [më shumë]
3 3 204.10 m2detajet
Në shitje

Banesë 65.1 m² në #SHITJE, në Kompleksin  &#...

59,000 €
Banesë 65.1 m² në #SHITJE, në Kompleksin  “Grand Tower” në Prishtinë të Re Ban [më shumë]
Banesë 65.1 m² në #SHITJE, në Kompleksin  “Grand Tower” në Prishtinë të Re Banesa në shitje në Kompleks [më shumë]
1 1 65.10 m2detajet
Në shitje

Banesë 70m² në #SHITJE në Prishtinë të Re, Z...

900 € / m²
Banesë 70m² në #SHITJE në Prishtinë të Re, Zona Qendër Banesa gjendet në Prishtinë të Re, [më shumë]
Banesë 70m² në #SHITJE në Prishtinë të Re, Zona Qendër Banesa gjendet në Prishtinë të Re, zona qendër afër rrugës k [më shumë]
1 1 70.00 m2detajet
Në shitje

Banesë 100m² në #SHITJE në Prishtinë të Re, ...

900 € / m²
Banesë 100m² në #SHITJE në Prishtinë të Re Banesa gjendet në Prishtinë të Re, zona qendër [më shumë]
Banesë 100m² në #SHITJE në Prishtinë të Re Banesa gjendet në Prishtinë të Re, zona qendër afër rrugës kryesore Holg [më shumë]
2 1 100.00 m2detajet
Në shitje

Banesë 120m² në #SHITJE në Prishtinë të Re, ...

900 € / m²
Banesë 120m² në #SHITJE në Prishtinë të Re Banesa gjendet në Prishtinë të Re, zona qendër [më shumë]
Banesë 120m² në #SHITJE në Prishtinë të Re Banesa gjendet në Prishtinë të Re, zona qendër afër rrugës kryesore Holg [më shumë]
3 2 120.00 m2detajet

Penthouse 128.36m2 në SHITJE në Prishtinë të...

105,000 €
Penthouse 128.36m2 në SHITJE në Prishtinë të RE Penthouse gjendet në Prishtinë të re dhe ë [më shumë]
Penthouse 128.36m2 në SHITJE në Prishtinë të RE Penthouse gjendet në Prishtinë të re dhe është e ndërtuar nga ̶ [më shumë]
2 2 128.36 m2detajet
E shitur
SUPER OFERTË

Banesë 127.70m2 në SHITJE në Linda Premium R...

115,000 €
Banesë 127.70m2 në SHITJE në Linda Premium Residence në Prishtinë me SUPER OFERTË Banesa g [më shumë]
Banesë 127.70m2 në SHITJE në Linda Premium Residence në Prishtinë me SUPER OFERTË Banesa gjendet në kompleksin Lind [më shumë]
3 2 127.70 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings