Statusi
Lloji
Qyteti
Marigona Residence
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Marigona Residence

E shitur
E gatshme për banim
Fletë poseduese
TOP

Shtëpi 219m² në #SHITJE, në lagjen Marigona ...

310,000 €
Shtëpi 219m² në #SHITJE, në lagjen Marigona Residence Shtëpia ka sipërfaqe totale prej 174 ...
Shtëpi 219m² në #SHITJE, në lagjen Marigona Residence Shtëpia ka sipërfaqe totale prej 174m² banim dhe një podrum p ...
2 219.00 m2detajet

Shtëpi 310m² me #QIRA, në lagjen Marigona Re...

1,700 € /Muaj
Shtëpi 310m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Res ...
Shtëpi 310m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe t ...
4 3 310.00 m2detajet

Shtëpi 219 m² me #QIRA, në lagjen Marigona R...

1,200 €
Shtëpi 219m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Res ...
Shtëpi 219m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe t ...
3 219.00 m2detajet

Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona R...

800 € /muaj
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Re ...
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe ...
3 2 137.00 m2detajet

Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona ...

530,000 €
Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona Residence Shtëpia ndodhet në Marigona Residenc ...
Shtëpi Luksoze 380m2 në #SHITJE në Marigona Residence Shtëpia ndodhet në Marigona Residence dhe ka sipërfaqe totale ...
4 4 380.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings