Statusi
Lloji
Qyteti
Faton Shabani
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Faton Shabani

Me qira

Lokal 46m² me #QIRA, afër rrugës C, Mati 1, ...

330 € /Muaji
Lokal 46m² me #QIRA, afër rrugës C, Mati 1, Objektet e Scandinavian Construction Lokali gj ...
Lokal 46m² me #QIRA, afër rrugës C, Mati 1, Objektet e Scandinavian Construction Lokali gjendet në rrugën Faton Sha ...
1 46.00 m2detajet
Në shitje
E gatshme për banim

Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme...

61,750 €
Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shab ...
Banesë 65 m² në #SHITJE në Mati 1, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani, në lagjen Mati 1, af ...
1 1 65.00 m2detajet

Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshih...

58,000 €
Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshihet garazha) Banesa gjendet në objektin “Valoni ...
Banesë 66.4 m² në #SHITJE, Mati 1, (përfshihet garazha) Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati 1” në ...
1 1 66.40 m2detajet

Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rru...

79,560 €
Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në ...
Banesë 88.40 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati 1” në rrugë ...
2 2 88.40 m2detajet
E shitur
E gatshme për banim
SUPER OFERTË

Banesë 72.3m² në #SHITJE, SUPER OFERTË, afër...

63,000 €
Banesë 72.3m² në #SHITJE, SUPER OFERTË, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shaba ...
Banesë 72.3m² në #SHITJE, SUPER OFERTË, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në lagjen M ...
2 1 72.30 m2detajet
E lëshuar
E gatshme për banim

Banesë 65m² me #QIRA, afër rrugës C

300 € /Muaji
Banesë 65m² me #QIRA, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në l ...
Banesë 65m² me #QIRA, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në lagjen Mati 1, afër rrugës ...
65.00 m2detajet

Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan

103,600 €
Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan Trualli ka sipërfaqe totale prej 2.8 ari dhe ndodhet në ...
Truall 2.8 ARI në #SHITJE, Matiçan Trualli ka sipërfaqe totale prej 2.8 ari dhe ndodhet në një pozitë shumë të mirë ...
280.00 m2detajet
E lëshuar
E gatshme për banim

Banesë 84.6 m² me #QIRA, afër rrugës C

350 € /Muaj
Banesë 84.6 m² me #QIRA, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), n ...
Banesë 84.6 m² me #QIRA, afër rrugës C Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në lagjen Mati 1, afër rru ...
2 2 84.60 m2detajet
E shitur
E gatshme për banim

Banesë 84.6 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e ...

74,000 €
Banesë 84.6 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Fat ...
Banesë 84.6 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në ...
2 2 84.60 m2detajet

Banesë 72 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e ga...

65,000 €
Banesë 72 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton ...
Banesë 72 m² në #SHITJE, afër rrugës C, e gatshme për banim Banesa gjendet në rrugën Faton Shabani (Rruga E), në la ...
2 1 72.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings