Statusi
Lloji
Qyteti
Emshir (Kalabri)
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Emshir (Kalabri)

Lokal 200 m² me #QIRA, afër Hotel Nartel, Em...

7 € / m²
Lokal 200 m² me #QIRA, afër Hotel Nartel, Emshir Lokali gjendet në rrugën Nebi Gashi, afër ...
Lokal 200 m² me #QIRA, afër Hotel Nartel, Emshir Lokali gjendet në rrugën Nebi Gashi, afër “Hotel Nartel̶ ...
2 200.00 m2detajet

Lokal 70 m² me #QIRA, Emshir (Kalabri)

450 € / Muaji
Lokal 70 m² me #QIRA, Emshir (Kalabri) Lokali gjendet në Emshir, afër stacionit të autobus ...
Lokal 70 m² me #QIRA, Emshir (Kalabri) Lokali gjendet në Emshir, afër stacionit të autobusëve tek restauranti Belle ...
1 70.00 m2detajet
Në shitje
Fletë poseduese

Banesë 88 m² në #SHITJE, Kompleksi Lubjana, ...

90,000 €
Banesë 88 m² në #SHITJE, Kompleksi Lubjana, Emshir Banesa gjendet në Emshir, tek Kompleksi ...
Banesë 88 m² në #SHITJE, Kompleksi Lubjana, Emshir Banesa gjendet në Emshir, tek Kompleksi Lubjana e ndërtuar nga M ...
2 2 88.00 m2detajet
Në shitje
Ekskluzive

Shtëpi 380m² në #SHITJE, Emshir (Kalabri)

310,000 €
Shtëpi 380m² në #SHITJE, Emshir (Kalabri) Shtëpia gjendet ne lagjen Emshir (Kalabri).  Sht ...
Shtëpi 380m² në #SHITJE, Emshir (Kalabri) Shtëpia gjendet ne lagjen Emshir (Kalabri).  Shtëpia ka 380m2 me dy hymje ...
6 6 380.00 m2detajet
Në shitje
E gatshme për banim
Fletë poseduese

Banesë 135m² në #SHITJE, Prishtina Stars, Em...

180,000 €
Banesë 135m² në #SHITJE, Prishtina Stars, Emshir Banesa gjendet në lagjen Emshir, në kompl ...
Banesë 135m² në #SHITJE, Prishtina Stars, Emshir Banesa gjendet në lagjen Emshir, në kompleksin banesor Prishtina S ...
3 2 135.00 m2detajet

Lokal 151m² në #SHITJE, Emshir, Prishtina St...

2,900 €
Lokal 151m² në #SHITJE, Emshir, Prishtina Stars Lokali gjendet në kompleksin Prishtina Sta ...
Lokal 151m² në #SHITJE, Emshir, Prishtina Stars Lokali gjendet në kompleksin Prishtina Starts dhe ka një pamje shum ...
3 151.00 m2detajet
E shitur
E gatshme për banim
Fletë poseduese

Banesë 88m² në #SHITJE, Emshir, e gatshme pë...

74,800 €
Banesë 88m² në #SHITJE, Emshir, e gatshme për banim Banesa gjendet në Emshir, tek Kompleks ...
Banesë 88m² në #SHITJE, Emshir, e gatshme për banim Banesa gjendet në Emshir, tek Kompleksi Model Sllovenia, dhe ka ...
2 2 88.00 m2detajet

Shtëpi 500 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hote...

2,200 € /Muaj
Shtëpi 500 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hotel Nartel Shtëpia gjendet në Emshir afër Hotel ...
Shtëpi 500 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hotel Nartel Shtëpia gjendet në Emshir afër Hotel Nartel dhe ka pozitë të m ...
5 2 500.00 m2detajet

Banesë 95 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hotel...

600 € /Muaj
Banesë 95 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hotel Nartel Banesa gjendet në lagjen Kalabria (Ems ...
Banesë 95 m² me #QIRA, në Emshir, afër Hotel Nartel Banesa gjendet në lagjen Kalabria (Emshir) afër Hotel Nartel. B ...
2 2 95.00 m2detajet

Banesë 90.5 m² në #SHITJE, afër qendrës treg...

90,000 €
Banesë 90.5 m² në #SHITJE, afër qendrës tregtare Dardha, Prishtinë Banesa gjendet afër qen ...
Banesë 90.5 m² në #SHITJE, afër qendrës tregtare Dardha, Prishtinë Banesa gjendet afër qendrës tregtare Dardha. Ban ...
2 2 90.50 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings