Statusi
Lloji
Qyteti
Dardani
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in Dardani

Banesë 100 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDE...

580 € / Muaji
Banesë  100 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Banesa gjendet në Dukagjini Residence. Ban ...
Banesë  100 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Banesa gjendet në Dukagjini Residence. Banesa mund të shfrytëzohet ...
2 2 100.00 m2detajet
E lëshuar

Banesë 52 m² me #QIRA, në Dardani, Santea

300 € /Muaj
Banesë 52 m² me #QIRA, në Dardani, Santea Banesa gjendet në lagjen Dardani (Santea) . Bane ...
Banesë 52 m² me #QIRA, në Dardani, Santea Banesa gjendet në lagjen Dardani (Santea) . Banesat ndodhet në katin e pa ...
1 1 52.00 m2detajet

Zyra 99.83 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDEN...

650 € /Muaj
Zyra 99.83 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Zyra gjendet në Dukagjini Residence . Banes ...
Zyra 99.83 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Zyra gjendet në Dukagjini Residence . Banesat ndodhet në katin e dym ...
2 2 99.83 m2detajet

Zyrë 99.64 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDEN...

400 € /Muaj
Zyrë 99.64 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Zyra gjendet në DUKAGJINI RESIDENCE. Banesa ...
Zyrë 99.64 m² me #QIRA, në DUKAGJINI RESIDENCE Zyra gjendet në DUKAGJINI RESIDENCE. Banesat ndodhet në katin e dymb ...
2 99.64 m2detajet
E shitur

Lokal 48.5 m² dhe bodrum 100 m² në #SHITJE, ...

85,000 €
Lokal 48.5 m² dhe bodrum 100 m² në #SHITJE, mbrapa furrës Qerimi, në Dardani Lokali gjende ...
Lokal 48.5 m² dhe bodrum 100 m² në #SHITJE, mbrapa furrës Qerimi, në Dardani Lokali gjendet mbrapa furrës Qerimi në ...
1 148.50 m2detajet
E shitur

Lokal 23.46 m² në #SHITJE, në lagjen Dardani...

65,000 €
Lokal 23.46 m² në #SHITJE, në lagjen Dardania, Prishtinë. Lokali gjendet në rrugën “Ilaz K ...
Lokal 23.46 m² në #SHITJE, në lagjen Dardania, Prishtinë. Lokali gjendet në rrugën “Ilaz Kodra”, në Dardani afër sh ...
1 23.46 m2detajet

Banesë 85m² me #QIRA në lagjen Pejton, te Sa...

300 € / Muaj
Banesë 85m² me #QIRA në lagjen Pejton, te Santea, Prishtinë Banesa gjendet lagjen Pejton, ...
Banesë 85m² me #QIRA në lagjen Pejton, te Santea, Prishtinë Banesa gjendet lagjen Pejton, te Santea, dhe ka pamje n ...
2 1 85.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings