Your search results

Më kontaktoni

  My Listings

  All (68)
  Banesë (38)
  Lokal (8)
  Objekt afarist (9)
  PentHouse (1)
  Shtëpi (7)
  Tokë (14)
  Tokë bujqësore (2)
  Zyrë (1)
  Në shitje
  TOP

  #SHITEN tri #Banesa me sipërfaqe 59m², 65m² ...

  920€ m²
  #SHITEN tri #Banesa me sipërfaqe 59m², 65m² dhe 86m², afër rrugës C, Prishtinë, të gatshme [më shumë]
  #SHITEN tri #Banesa me sipërfaqe 59m², 65m² dhe 86m², afër rrugës C, Prishtinë, të gatshme për banim Banesat gjende [më shumë]
  Në shitje

  Lokal 107 m² në #SHITJE në Rrugën B

  5,000 € / m²
  Lokal 107 m² në #SHITJE në Rrugën B Lokali ka sipërfaqe totale prej 107 m², ka dalje direk [më shumë]
  Lokal 107 m² në #SHITJE në Rrugën B Lokali ka sipërfaqe totale prej 107 m², ka dalje direkt në rrugë B dhe gjendet [më shumë]
  1 107.00 m2detajet
  2
  Në shitje

  Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A

  Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A Shiten dy shtëpi, secila me sipërfaqe rreth 300m², të [më shumë]
  Shtëpitë në #SHITJE, Mati 1, Rruga A Shiten dy shtëpi, secila me sipërfaqe rreth 300m², të mobiluara. Shtëpitë shtr [më shumë]
  6 4 600.00 m2detajet
  Në shitje
  SUPER OFERTË

  Banesë 72m² në #SHITJE, në Ulpianë, Prishtin...

  85,000 €
  Banesë 72m² në #SHITJE, në Ulpianë, Prishtinë Banesa gjendet  në rrugën Zija Shemsiu, në l [më shumë]
  Banesë 72m² në #SHITJE, në Ulpianë, Prishtinë Banesa gjendet  në rrugën Zija Shemsiu, në lagjen Ulpiana afër Postës [më shumë]
  2 1 72.00 m2detajet
  Në shitje

  Shtëpi 161m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës...

  150,000 €
  Shtëpi 161m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës A Shtëpia gjenden në rrugën Faton Shabani, Ma [më shumë]
  Shtëpi 161m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës A Shtëpia gjenden në rrugën Faton Shabani, Mati 1 apo ndryshe njihet s [më shumë]
  3 2 161.00 m2detajet

  Banesë 81.00 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rru...

  72,900 €
  Banesë 81.00 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni [më shumë]
  Banesë 81.00 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati [më shumë]
  2 2 81.00 m2detajet

  Banesë 116.10 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rr...

  104,490 €
  Banesë 116.10 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valon [më shumë]
  Banesë 116.10 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mat [më shumë]
  3 2 116.10 m2detajet

  Banesë 64.50 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rru...

  58,050 €
  Banesë 64.50 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni [më shumë]
  Banesë 64.50 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati [më shumë]
  1 1 64.50 m2detajet

  Banesë 105 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugë...

  94,500 €
  Banesë 105 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5 [më shumë]
  Banesë 105 m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati 1 [më shumë]
  3 2 105.00 m2detajet

  Banesë 89.70m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrug...

  80,730 €
  Banesë 89.70m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni [më shumë]
  Banesë 89.70m² në #SHITJE, Mati 1, afër rrugës C Banesa gjendet në objektin “Valoni 5” në lagjen “Mati [më shumë]
  2 2 89.70 m2detajet

  Vlerësimi i agjentit

  You need to login in order to post a review

  Compare Listings