E Lëshuar
Lloji
Qyteti
Lagjja
Shteti
click to enable zoom
loading...
Nuk është gjetur asnjë rezultat.
open map
Pamja Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Zgjero pamjen Mbrapa Para
Më shumë detaje +
We found 5cc 0 results.

Properties listed in E lëshuar

E lëshuar

Shtëpi 310 m² me #QIRA, në Veternik,  lagjj...

850 € /Muaj
Shtëpi 310 m²  me #QIRA, në Veternik,  lagjja Marigona 2 Shtëpia gjendet në lagjen Marigon ...
Shtëpi 310 m²  me #QIRA, në Veternik,  lagjja Marigona 2 Shtëpia gjendet në lagjen Marigona 2 në Veternik, afër BAU ...
3 3 310.00 m2detajet

Lokal 150 m² me #QIRA, në Dragodan, Prishtin...

750 € /Muaj
Lokal 150 m² me #QIRA, në Dragodan, Prishtinë Lokali gjendet në lagjen Arbëria(Dragodan) a ...
Lokal 150 m² me #QIRA, në Dragodan, Prishtinë Lokali gjendet në lagjen Arbëria(Dragodan) afër Albi Market. Lokali n ...
1 150.00 m2detajet

Zyrë 30 m² me #QIRA, në Sheshin “Zahir...

280 € /Muaj
Zyrë 30 m² me #QIRA, në Sheshin “Zahir Pajaziti”, Prishtinë Zyre-ja gjendet në ...
Zyrë 30 m² me #QIRA, në Sheshin “Zahir Pajaziti”, Prishtinë Zyre-ja gjendet në Sheshin “Zahir Paj ...
1 30.00 m2detajet
E lëshuar

Banesë 50m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër

350 € /Muaj
Banesë 50m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Banesa gjendet në  qendër afër stacionit policor ...
Banesë 50m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Banesa gjendet në  qendër afër stacionit policor dhe kino abc. Banesa ndo ...
1 1 50.00 m2detajet

Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona R...

800 € /muaj
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Re ...
Shtëpi 137 m² me #QIRA, në lagjen Marigona Residence Shtëpia gjendet në lagjen Marigona Residence dhe ka sipërfaqe ...
3 2 137.00 m2detajet
E lëshuar

Banesë 102m² me #QIRA, në Nartel Center, Qen...

850 € /Muaj
Banesë EKSLUZIVE 102m² me #QIRA, në Nartel Center, Qendër Banesa gjendet në Nartel Center, ...
Banesë EKSLUZIVE 102m² me #QIRA, në Nartel Center, Qendër Banesa gjendet në Nartel Center, Qendër. Banesa ndodhet n ...
2 2 102.00 m2detajet

Lokal 160 m² me #QIRA, tek MINIMAX, Dragodan

1,100 € /Muaj
Lokal 160 m² me #QIRA, tek MINIMAX, Dragodan Lokali gjendet në lagjen dragodan tek MINIMAX ...
Lokal 160 m² me #QIRA, tek MINIMAX, Dragodan Lokali gjendet në lagjen dragodan tek MINIMAX. Lokali ndodhet në pjesë ...
1 160.00 m2detajet
E lëshuar

Lokal 190m² me #QIRA, në lagjen Mati 1

1,200 € /Muaj
Lokal 190m² me #QIRA, në lagjen Mati 1 Lokali gjendet në lagjen Mati 1 afër Viva Fresh Sto ...
Lokal 190m² me #QIRA, në lagjen Mati 1 Lokali gjendet në lagjen Mati 1 afër Viva Fresh Store dhe rrugës C. Lokali k ...
2 190.00 m2detajet
E lëshuar

Banesë 78m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër

550 € /Muaj
Banesë 78m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Banesa gjendet në  qendër afër stacionit policor ...
Banesë 78m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Banesa gjendet në  qendër afër stacionit policor dhe kino abc. Banesa ndo ...
E lëshuar

Zyrë 100m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër

600 € /Muaj
Zyrë 100 m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Zyre-ja gjendet në  qendër afër stacionit polico ...
Zyrë 100 m² me #QIRA, Te Kino ABC, Qendër Zyre-ja gjendet në  qendër afër stacionit policor dhe kino abc. Zyre-ja n ...
1 100.00 m2detajet
Listings
Map View

Compare Listings